پیش نشست کنفرانس بین المللی "حفاظت از میراث قرن بیستم؛ از معماری تا منظر" با همکاری دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد.
1397-11-29

در راستای برگزاری کنفرانس بین المللی "حفاظت از میراث قرن بیستم؛ از معماری تا منظر"، توسط مؤسسه پژوهشی فرهنگ و هنر پردیس هنرهای زیبا، این مؤسسه با همکاری دانشگاه تربیت مدرس، پیش نشست این کنفرانس را در تاریخ 5 اسفند ماه برگزار می‌نماید. در این پیش نشست که با حضور دبیر علمی، تعدادی از اعضای کمیته علمی و همچنین اساتید این دانشگاه برگزار خواهد شد، اهداف و محورهای کنفرانس بررسی خواهد شد.

از علاقمندان دعوت می گردد در این نشست که در تاریخ 5 اسفند ماه ساعت 14 الی 16 در محل پلاتو سنگ دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس برگزار می گردد؛ شرکت نمایند.